Yritysten kehittämispalvelut

Huippuasiantuntijoiden apua yrityksen kehittämiseen helposti ja edullisesti

Yritysten kehittämispalvelut etusivu

Ohjeistus ja materiaali palveluntuottajille

Analyysi- ja Konsultointi-palvelut

Tällä hetkellä ei ole mahdollista hakea Analyysi- ja Konsultointi-palvelujen palveluntuottajaksi. Analyysi- ja Konsultointi-palvelujen hankinta on toteutettu julkisena hankintana. Hankintalain mukaan puitejärjestelyyn ei voi sopimuskauden aikana ottaa uusia palveluntuottajia. Tämänhetkisen tiedon mukaan sopimukset ovat voimassa vuoden 2024 loppuun asti. Palvelujen mahdollisesta jatkosta tiedotetaan tällä sivustolla.

Lisätietoa: Riikka Huhtanen-Pitkänen, Hämeen ELY-keskus, riikka.huhtanen-pitkanen(a)ely-keskus.fi, 0295 029 123

Koulutus-palvelu

Koulutuspalvelujen palveluntuottajaksi voi hakea jatkuvasti, koska niiden hankinnassa käytetään dynaamista hankintajärjestelmää (DPS).

Dynaamisessa hankintajärjestelmässä osallistumishakemuksen palveluntuottajaksi voivat jättää kaikki asiasta kiinnostuneet ja osallistujien määrää ei ennalta rajata. DPS:ään voi hakeutua koko hankinnan voimassaoloajan.

Kaikki ehdokkaat, jotka täyttävät vähimmäis- ja soveltuvuusvaatimukset (esim. rating A+, liikevaihto vähintään 200 000 e sekä koulutus- ja konsultointireferenssit) hyväksytään mukaan hankintajärjestelmään. Hylätyt ehdokkaat voivat jättää uuden osallistumishakemuksen heti kun vähimmäisvaatimukset täyttyvät. Hyväksyttyjen tarjoajien kanssa tehdään sopimus osallistumisesta hankintajärjestelmää. Tämän ns. hankinnan valmisteluvaiheen hoitaa Etelä-Savon ELY-keskus.

Hankintavaiheessa RR-ELYT julkaisevat tarjouspyynnöt tahoillaan järjestelmän sisällä. Tarjouspyyntö lähtee kaikille niille palveluntuottajille, jotka ovat sillä hetkellä hyväksyttyinä ko. palveluun palveluntuottajiksi.

Palvelujen Osallistumispyyntö on julkaistu HILMAssaja osallistumaan pääsee HANKI -kilpailutusjärjestelmässä. Hakusanoina voi käyttää: Yritysten kehittämispalvelut Koulutus DPS, Talouden ja tuottavuuden johtaminen, Yritysten kehittämispalvelut Koulutus DPS, Kasvuun johtaminen ja Yritysten kehittämispalvelut Koulutus DPS Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen.

Lisätietoa: Jonna Moilanen, jonna.moilanen(at)ely-keslus.fi, 0295 024 167

Logot

Lisää materiaalia löydät Aluehallinnon asiointipalvelun materiaalipankista.

"Yhteistyö ELY-keskuksen ja konsultin kanssa on ollut nopeaa ja joustavaa."

Työ- ja elinkeinoministeriön logo ELY-keskuksen logo  TE-palveluiden logo  

                  Suomi.fi:n logo.             Team Finlandin logo​​​​​​​

 

 

 

Päivitetty: 08.05.2023